Over mij

In 2015 ben ik klein begonnen met het ontwerpen en maken van sieraden. Uren heerlijk freubelen met al mijn kralen, kwastjes, schelpen en bedels. Ik kreeg steeds meer vragen van vrienden en familie om iets moois voor hun te maken. Zo leuk om mijn sieraden gedragen te zien worden. Nu jaren later geniet ik hier nog steeds van. En is mijn bedrijfje een stuk groter geworden. Want naast het maken en ontwerpen van sieraden heb ik het enorm druk met het organiseren van kinderfeestjes en workshops.

Ik haal veel inspiratie uit het dagelijkse leven om me heen. Ik bezoek regelmatig leuke markten in binnen- en buitenland en als het even kan ben ik buiten te vinden, op zoek naar natuurlijke materialen om weer wat moois van te maken. Mijn favoriete plek hiervoor is Texel. Op het strand, in het bos, overal haal ik inspiratie uit. En helemaal leuk is dat ik hier ben opgegroeid, en regelmatig een paar dagen op mini vakantie ga. In de zomer vind je mij op de Hoornder markt. De leukste en gezeligste markt van het eiland!

Regelmatig plaats ik nieuwe items op de site, en leuke foto’s op Facebook en Instagram.

En de workshops! Voor groot en klein, dus erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje! Wil je meer info hierover? Stuur mij dan even een mailtje; info@sieradenvanilse.nl

Liefs,

Ilse