Kinderfeestje sieraden maken

Vind je het leuk om zelf sieraden te maken? Dan kun je door ons een workshop laten organiseren. Gezellig met vriendinnen of als kinderfeestje!

Duur van het kinderfeestje van 1,5 á 2 uur
Deelname: minimaal 5 kinderen
Tarief: vanaf EUR 9,50 per kind
Leeftijd: vanaf 6 jaar

Wij komen bij je thuis en nemen alle kralen, bedels en andere benodigdheden mee.

Mail of bel voor meer info: info@sieradenvanilse.nl

06 41 49 81 86

9 gedachten over “Kinderfeestje sieraden maken

 1. Heerlijk om een kinderfeestje eens uit handen te geven en zelf langs de zijlijn kunnen genieten van m’n dochter en haar vriendinnetjes!
  Er was volop keus in de kralen en bedeltjes en de tafel was mooi aangekleed. lse was heel flexibel en lief naar de kinderen toe. De meiden hebben allemaal erg genoten, m’n dochtertje heeft een top-feestje gehad! Na de workshop nog disco en stoelendans, dus dag kon niet meer stuk!👍🏻😃

 2. Mijn dochter van 11 jaar vierde haar kinderfeestje met 8 meiden thuis. Het was heel gezellig en goed begeleid door Ilse. Vooraf was het contact erg fijn, Ilse nam uitgebreid de tijd voor mijn vragen, en stemde van te voren af welke kleuren kralen mijn dochter leuk zou vinden. Er was keuze genoeg en ook leuke bedels en de tafel was leuk versierd. Ieder mocht 3 armbandjes naar keuze maken en Ilse had voor ieder een feestelijk zakje om de armbandjes in te bewaren. Het cadeautje voor de jarige maakte het helemaal af. Kortom, een zeer geslaagde middag!

 3. Wat was het ontzettend leuk. Mijn dochter was helemaal in haar nopjes. De kleuren, die vooraf werden gevraagd, waren mee. De meiden genoten en Ilse was zeer ontspannen. Geen vraag was te veel.
  Wij raden het zeker aan!!

  1. Voor het partijtje van mijn 8-jarige dochter hebben wij Ilse gevraagd een sieradenworkshop te geven. Ilse heeft de tafel mooi aangekleed met veel verschillende soorten kralen en bedels. Keuze genoeg! Alle meisjes hebben met veel plezier de armbandjes gemaakt. Ze mochten er allemaal 3 maken en kregen deze mee in een mooi zakje. De uitleg en begeleiding van Ilse was erg fijn!

 4. Vanwege de coronamaatregels was het dit jaar niet mogelijk om de verjaardag van onze dochter uitgebreid te vieren, maar een kinderfeestje met Ilse maakte dit weer helemaal goed. Samen met vriendinnen werd er druk gewerkt aan 3 mooie armbandjes. De tafel was mooi versierd, de kralen en bedels waren heel leuk en de uitleg was super. De tips die Ilse gegeven heeft worden nu uitgebreid gebruikt bij het maken van armbanden. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader voor iedereen die op een leuke en originele manier een kinderfeestje wil geven.

 5. Beste feestje van het jaar; dit was de omschrijving van mijn dochter van 8.. zij, haar 6 vriendinnen en zusje van 4 hebben een heerlijke middag gehad en gingen trots met de eigen gemaakte armbandjes de deur uit..
  Wij wonen in Hoorn, maar dat was gelukkig geen probleem voor Ilse. Wanneer de jongste oud genoeg is, doen we t zeker nog een keer!

 6. Beste feestje ever zei onze dochter na afloop. Zij en haar vriendinnen hebben zich goed vermaakt. En hebben prachtige armbandjes gemaakt waar ze allen erg trots op waren! Ilse deed het onwijs leuk!

 7. Super leuk en relaxed feestje gehad van onze dochter die 9 werd.
  Ilse had alles onder controle, alle meiden waren enthousiast en mochten armbandjes of een ringetje maken.
  Leuk om te zien, en zelf ook nog even aan het freubelen geweest.
  Zeer geslaagd!

 8. Dit is zo leuk!
  Onze dochter werd 8 en heeft met haar vriendinnen genoten van deze workshop. Ik heb zelf ook heerlijk meezitten freubelen en voelde me helemaal ontzorgt.
  Aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.