Kinderfeestje sieraden maken

Vind je het leuk om zelf sieraden te maken? Dan kun je door ons een workshop laten organiseren. Gezellig met vriendinnen of als kinderfeestje!

Duur van het kinderfeestje: 1,5 รก 2 uur
Deelname: minimaal 5 kinderen
Tarief: vanaf EUR 11,50 per kind
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Wij komen bij je thuis en nemen alle kralen, bedels en andere benodigdheden mee.

Mail of bel voor meer info: info@sieradenvanilse.nl

06 41 49 81 86

22 gedachten over “Kinderfeestje sieraden maken

 1. Heerlijk om een kinderfeestje eens uit handen te geven en zelf langs de zijlijn kunnen genieten van m’n dochter en haar vriendinnetjes!
  Er was volop keus in de kralen en bedeltjes en de tafel was mooi aangekleed. lse was heel flexibel en lief naar de kinderen toe. De meiden hebben allemaal erg genoten, m’n dochtertje heeft een top-feestje gehad! Na de workshop nog disco en stoelendans, dus dag kon niet meer stuk!๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ƒ

 2. Mijn dochter van 11 jaar vierde haar kinderfeestje met 8 meiden thuis. Het was heel gezellig en goed begeleid door Ilse. Vooraf was het contact erg fijn, Ilse nam uitgebreid de tijd voor mijn vragen, en stemde van te voren af welke kleuren kralen mijn dochter leuk zou vinden. Er was keuze genoeg en ook leuke bedels en de tafel was leuk versierd. Ieder mocht 3 armbandjes naar keuze maken en Ilse had voor ieder een feestelijk zakje om de armbandjes in te bewaren. Het cadeautje voor de jarige maakte het helemaal af. Kortom, een zeer geslaagde middag!

 3. Wat was het ontzettend leuk. Mijn dochter was helemaal in haar nopjes. De kleuren, die vooraf werden gevraagd, waren mee. De meiden genoten en Ilse was zeer ontspannen. Geen vraag was te veel.
  Wij raden het zeker aan!!

  1. Voor het partijtje van mijn 8-jarige dochter hebben wij Ilse gevraagd een sieradenworkshop te geven. Ilse heeft de tafel mooi aangekleed met veel verschillende soorten kralen en bedels. Keuze genoeg! Alle meisjes hebben met veel plezier de armbandjes gemaakt. Ze mochten er allemaal 3 maken en kregen deze mee in een mooi zakje. De uitleg en begeleiding van Ilse was erg fijn!

 4. Vanwege de coronamaatregels was het dit jaar niet mogelijk om de verjaardag van onze dochter uitgebreid te vieren, maar een kinderfeestje met Ilse maakte dit weer helemaal goed. Samen met vriendinnen werd er druk gewerkt aan 3 mooie armbandjes. De tafel was mooi versierd, de kralen en bedels waren heel leuk en de uitleg was super. De tips die Ilse gegeven heeft worden nu uitgebreid gebruikt bij het maken van armbanden. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader voor iedereen die op een leuke en originele manier een kinderfeestje wil geven.

 5. Beste feestje van het jaar; dit was de omschrijving van mijn dochter van 8.. zij, haar 6 vriendinnen en zusje van 4 hebben een heerlijke middag gehad en gingen trots met de eigen gemaakte armbandjes de deur uit..
  Wij wonen in Hoorn, maar dat was gelukkig geen probleem voor Ilse. Wanneer de jongste oud genoeg is, doen we t zeker nog een keer!

 6. Beste feestje ever zei onze dochter na afloop. Zij en haar vriendinnen hebben zich goed vermaakt. En hebben prachtige armbandjes gemaakt waar ze allen erg trots op waren! Ilse deed het onwijs leuk!

 7. Super leuk en relaxed feestje gehad van onze dochter die 9 werd.
  Ilse had alles onder controle, alle meiden waren enthousiast en mochten armbandjes of een ringetje maken.
  Leuk om te zien, en zelf ook nog even aan het freubelen geweest.
  Zeer geslaagd!

 8. Dit is zo leuk!
  Onze dochter werd 8 en heeft met haar vriendinnen genoten van deze workshop. Ik heb zelf ook heerlijk meezitten freubelen en voelde me helemaal ontzorgt.
  Aanrader!

  1. Wij hadden zaterdag een heel gezellig feestje met Ilse. Tien kinderen die heerlijk armbandjes aan het maken waren. Ze vonden het erg leuk. En als ouders konden we er gezellig bij zitten.

 9. Afgelopen vrijdag een feestje georganiseerd voor mijn dochter van 11 en 5 vriendinnen. De tafel werd leuk versierd en er was genoeg keuze aan kralen en bedels. Ze hebben allemaal 3 armbandjes gemaakt. Ilse deed het super leuk met de meiden en het resultaat mocht er zijn. De meiden waren allemaal erg enthousiast. Zeker aan te bevelen!

 10. Ook bij ons een gezellige boel. Met 14 meisjes van 9 tot 10 jaar een super leuke middag gehad onze Ilse haar vleugels. Genoeg keuze in de bedeltjes en iedereen ging er met armbanden of zelf een ring naar huis. Tip voor een echte meiden activiteit.

 11. Wat een top feestje hadden we zaterdag!
  De dames hebben heerlijk geknutseld aan hun mooie arm bandje en kon ook lekker mee doen omdat ik me nergens druk om hoefde te maken. Dank Ilse!

 12. Bedankt Ilse, onze dochter heeft een top feestje gehad! Heel gezellig versierde tafel en leuk dat ze de armbandjes in een mooi zakje meekregen.

 13. De sieraden workshop ter ere van de 11de verjaardag van mijn dochter was een groot succes! Zij en haar acht vriendinnen hebben onder professionele begeleiding van Ilse mooie armbandjes gemaakt aan een feestelijk versierde tafel. Het maken van afspraken met Ilse ging ook soepel. Een aanrader dus!

 14. Ilse is een heel open en vriendelijke dame die binnen een heel korte tijd 8 meiden stil aan het rijgen kreeg. De tafel werd door haar van te voren leuk aangekleed, er was voldoende keus in kralen en in haar uitleg was ze heel duidelijk. Leuk om te zien dat alle armbandjes zo verschillend van elkaar waren, iedereen had echt een eigen ontwerp. Wij hadden als ouders tijdens de activiteit ook echt even de handen vrij, best lekker! ๐Ÿ˜‰ Voor ons een geslaagd onderdeel van het feestje van onze 9-jarige dochter!

 15. Superfijn feestje! Ilse regelt alles perfect en is een vrolijke dame.

 16. Super leuk,
  De tafel wordt gezellig versierd.
  Goede uitleg aan de meiden die zich heerlijk hebben vermaakt,
  De ene armbandjes en de ander een enkelbandje.
  Een echte aanrader.

 17. Super leuk! Onze dochter Beau Bella heeft een te gek sieraden feestje gehad en mega genoten met haar vriendinnen. Super leuke armbandjes en ringen.
  Echte aanrader en Ilse had alles perfect geregeld.

 18. Ter ere van de 8e verjaardag van onze dochter vanmiddag een sieraden feestje gehad geheel verzorgd door Ilse. De meiden hebben hele mooie armbandjes gemaakt en enorm genoten. Ilse neemt genoeg spulletjes mee voor iedereen om mooie creaties te maken en doet het super leuk met de meiden. Echt een aanrader!!

 19. Gisteren een superleuk feestje gehad! Ilse versierde de tafel heel leuk en had alle aandacht voor de meiden. De armbandjes maken was een groot succes. De meisjes hebben een topmiddag gehad. De jarige zelf: dank je wel voor het mega leuke kinderfeest, het was zo tof!”

 20. Mijn dochter en haar vriendinnen hebben genoten. Super leuk de tafel aangekleed. Mooie kwalitatieve kralen om sieraden te maken en het was heel gezellig met Ilse.
  Nogmaals bedankt. Was zeer geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *