Ilse…..

 

Sinds 2015 ben ik begonnen met het ontwerpen en maken van sieraden. Omdat deze hobby steeds grotere vormen begon aan te nemen, ben ik in 2017 een webshop begonnen zodat ik iedereen kan laten genieten van mijn sieraden.

Alles bedenkt ik zelf, maar ik haal ook veel inspiratie uit het dagelijkse leven om me heen. Ik bezoek regelmatig leuke markten in binnen- en buitenland en als het even kan ben ik buiten te vinden, op zoek naar natuurlijke materialen om weer een sieraad van te maken. Het Texelse strand is hiervoor wel echt mijn favoriet! Waarom? Omdat ik hier een groot deel van mijn leven ben opgegroeid en het elke keer weer genieten is om hier te zijn. Ik ga altijd met een doos vol schelpen en nieuwe ideeen weer terug naar huis.

Regelmatig plaats ik nieuwe items op de site, en leuke foto’s op Facebook en Instagram. Op deze laatste twee vind je zo af en toe ook een  winactie! Dus volg ons snel zodat je niks misloopt!

En ik geef ook workshops! Voor groot en klein, dus erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje! Wil je meer info hierover? Stuur mij dan even een mailtje; info@sieradenvanilse.nl

Heel veel shop plezier!

Liefs,

Ilse