Ilse…..

 

Sinds 2015 ben ik begonnen met het ontwerpen en maken van sieraden. Omdat deze hobby steeds grotere vormen begon aan te nemen, ben ik in 2017 een webshop begonnen zodat iedereen ook kan genieten van mijn sieraden.

Armbandjes, kettingen, oorbellen en enkelbandjes; ik maak ze met liefde en heel veel plezier.

Alles bedenkt ik zelf, maar ik haal ook veel inspiratie uit het dagelijkse leven om me heen. Ik bezoek regelmatig leuke markten in binnen- en buitenland en als het even kan ben ik buiten te vinden, op zoek naar mooie schelpen om weer een ketting van te maken, want het strand is toch wel mijn favoriete plek!

Zelf vind ik het leuk om meerdere sieraden te combineren met elkaar. En dan het liefst allerlei kleurtjes bij elkaar, zeker in de zomer!

In de zomermaanden ben ik regelmatig te vinden op diverse markten en braderieën in Noord Holland en in de winter op lady’s nights in de bioscoop en andere evenementen.

Regelmatig plaats ik nieuwe items op de site, Facebook en Instagram. Op deze laatste twee vind je zo af en toe ook een superleuke winactie! Dus volg ons snel zodat je niks misloopt!

En ik geef ook workshops! Voor groot en klein, dus erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderfeestje! Wil je meer info hierover? Stuur mij dan even een mailtje; info@sieradenvanilse.nl

En veel shop plezier!