Algemene voorwaarden

Verzenden en retourneren

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €25,-. Bij bestellingen onder €25,- betaal je € 2,95 verzend- en verpakkingskosten. Deze kosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten (geen pakketpost). Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant en heeft geen track&trace code. Sieraden van Ilse is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Let op; de daadwerkelijke kleur van het item kan iets verschillen met de foto.

Ruilen & retourneren

Wanneer een bestelling niet aan je wensen voldoet, kun je dit binnen 14 dagen aan ons melden en het item binnen 14 dagen na akkoord naar ons terug sturen in de originele verpakking, mits het item ongebruikt is. Je krijgt dan het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening. Wanneer er tijdens het transport een defect aan de bestelling is ontstaan, kun je dit binnen 3 dagen aan ons melden en direct aan ons terug sturen. Dan sturen wij een nieuw exemplaar. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag je voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen. I.v.m. hygiene kunnen oorbellen die gedragen zijn niet worden gertourneerd. Uitverkoop artikelen en op maat gemaakte artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd/geruild. Schade door natuurlijke slijtage of verkleuring valt niet onder garantie. Sieraden van Ilse hanteert een garantietermijn van 1 maand na aankoopdatum.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Sieraden van Ilse en op iedere tussen Sieraden van Ilse en consument tot stand gekomen overeenkomst. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van Sieraden van Ilse. Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar.
Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Sieraden van Ilse behoudt zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door Sieraden van Ilse erkend.
Sieraden van Ilse garandeert dat het geleverde product beantwoordt aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
In het kader van de regels van de koop op afstand zal Sieraden van Ilse bestellingen tenminste binnen 7 dagen uitvoeren, tenzij een andere levertermijn is overeengekomen. Indien levering binnen 7 dagen of anders overeengekomen levertijd niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 week na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Prijzen

Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant tussentijdse prijsverhogingen doorvoert.
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Aanbiedingen

Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij anders in de aanbieding is vermeld.